Adótanácsadás

Csakúgy, mint mindennapi életünk, egy vállalkozás környezete is folyamatosan változik. A különféle szabályozók, az adótörvények, illetve az egyéb előírások nem állandóak – ami megállta a helyét az egyik nap, az nem biztos, hogy a következő hónapban is hatályos lesz még. Ahhoz viszont, hogy egy vállalkozás igazán sikeres tudjon lenni, elengedhetetlen, hogy a döntéshozók mindig tisztában legyenek a céget érintő aktuális szabályokkal, változásokkal.

Talán éppen ennek a ténynek köszönhető, hogy az adótanácsadás napjainkban egyre népszerűbb szolgáltatás, és mind több felelős vezető veszi igénybe. Hiszen könnyű belátni, hogy ezeknek a módosításoknak a követése gyakorlatilag lehetetlen egy laikus számára, arról nem is beszélve, hogy rengeteg időt rabol el a tényleges munkavégzéstől. Ha pedig egy jogszabályt rosszul értelmezünk, abból adott esetben még kellemetlenségünk is származhat, ezért szinte kötelező a professzionális segítség igénybevétele, amiből hosszú távon azonban mindenképpen profitálunk.

Az adótanácsadást végző munkatársaink küldetése, hogy Ön mindig pontosan tisztában legyen egy adott ügylet adóvonzataival, illetve, hogy adózási szempontból a legoptimálisabb megoldást találják meg az Ön számára. Legyen szó személyi jövedelemadóról, általános forgalmi vagy társasági adóról, továbbá az egyéb járulék nemekről, kollégáink a maga komplexitásában vizsgálják meg az ügyletet, hogy valamennyi adózási és adminisztrációs kötelezettséget Ön elé tárjanak.

Tanácsadóink hosszú évek alatt megszerezett tapasztalatát állítjuk az Ön és vállalkozása szolgálatába, hogy ezt a tudást Ön is kamatoztathassa társasága adóterheinek racionalizálása érdekében. Legyen szó bármely gazdasági szektorról, adóhatósági revízióról, önrevízióról, hatósági állásfoglalásokról, vagy jogorvoslati eljárásokkal kapcsolatos kérdésekről, cégünk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Adótanácsadási szolgáltatásunk keretében vállalunk:

  • társasági adóval,
  • általános forgalmi adóval,
  • személyi jövedelemadóval,
  • egyéb járulék nemekkel kapcsolatos adótanácsadást,
  • teljeskörű adóhatósági ügyintézést, képviseletet,
  • feltételes adómegállapítás,
  • hazai, Uniós illetve nemzetközi komplex ügyletek adótervezése,
  • teljes átvilágítást is végzünk partnereinknél.

vissza