Visszamenőleges újrakönyvelés

Egy vállalkozásnak mindig törekednie kell arra, hogy a könyvelése precíz és naprakész legyen, olykor mégis adódnak helyzetek, amikor szükség lehet egy időszak visszamenőleges újrakönyvelésére.

A visszamenőleges újrakönyvelés keretében vállaljuk az elmaradt bevallások és beszámolók pótlását, valamint a vállalkozás előző éveinek utólagos könyvelését, feldolgozását. Amennyiben az újbóli adminisztráció során hibákat észlelünk, akkor azok javítását is elvégezzük, valamint szükség esetén újra elkészítjük a szükséges bevallásokat és beszámolókat.

Ha az Ön vállalkozása felszámolás, illetve csődeljárás alatt áll, akkor is jó helyen jár nálunk, mert ránk számíthat a hiányos, pontatlan könyvelések teljes körű rendbetételében, újrakönyvelésében, valamint elkészítjük az adóbevallásokat, beszámolókat és cége hatóságok előtti képviseletét is ellátjuk.

Egy esetleges önrevízió, vagy adóhatósági ellenőrzés előtt, illetve cég eladás előtt is érdemes ellenőriztetni a vállalkozás adminisztrációját, mert így még időben javítani lehet az esetlegesen felmerült hibákat, ha pedig túl sok a pontatlanság, akkor újra lehet könyvelni akár egy hosszabb időszakot is.

vissza